Психічно хворий утік від лікарів і кинув гранату в міліцейську машину

Укрінформ
У Чернігові правоохоронці затримали чоловіка, який кинув гранат Ф-1 у міліцейську "Газель".

Про це повідомив СЗГ УМВС у Чернігівській області.

"Черговий наряд роти міліції громадської безпеки особливого призначення затримав чоловіка, який кинув гранату Ф-1 у лобове скло службової міліцейської "Газелі". На щастя, вона не вибухнула", - йдеться у повідомленні.

За інформацією начальника Чернігівського міськвідділу УМВС Антона Шевцова, хуліганив 54-річний чоловік, до якого було викликано лікарів психоневрологічного диспансеру. Під час його поміщення до "швидкої", з кишені пацієнта випала граната "Ф-1". Скориставшись панікою медиків, хворий утік.

На місце пригоди негайно прибув наряд-автопатруль бійців роти міліції громадської безпеки особливого призначення. Помітивши втікача біля одного з будинків, вони наказали йому зупинитися. У відповідь він дістав з кишені гранату Ф-1 та кинув у лобове скло службової "Газелі". Вона також не вибухнула, отож ніхто не постраждав.

При затриманні "гранатометальника" у нього вилучили дві гранати Ф-1. Вони були пофарбовані в зелений колір, але мали напис "учебная".

Громадянина помістили до Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-