Раді пропонують націоналізувати мережу «АТБ»

Раді пропонують націоналізувати мережу «АТБ»

Укрінформ
У парламенті зареєстрований законопроект «Про націоналізацію майна торгової мережі «АТБ».

Ініціаторами законопроекту №2689, зареєстрованого 21, виступили народні депутати Олег Ляшко, Володимир Парасюк, Дмитро Лінько, Ігор Луценко, Семен Семенченко,  Тетяна Чорновол, Оксана Корчинська, Андрій Іллєнко, Михайло Гаврилюк, Андрій Лозовой та інші.

Як зазначають ЗМІ, власниками «АТБ-маркету» є Геннадій Буткевич, Євген Єрмаков, Віктор Карачун, які у 2013 році очолили рейтинг найбагатших жителів Дніпропетровська за версією журналу Forbes.

Роздрібна мережа компанії «АТБ-маркет» заснована в 1993 році у складі шести гастрономів. На початку 2001 року компанія володіла 45 гастрономами. У березні того ж року гастрономи «АТБ» реорганізовані в магазини самообслуговування формату «дискаунтер».

Читайте також: За обіг непридатних харчових продуктів штрафуватимуть – Урядовий контактний центр

Станом на 20 лютого 2015 року в Україні працювало 730 магазинів-дискаунтерів мережі «АТБ». До складу корпорації, крім мережі «дискаунтерів» («АТБ-маркет»), входять кондитерська фабрика «Квітень» (ТМ Bravissimo, «Квітень», Biscuits Collection), м'ясна фабрика «Фаворит» (ТМ «Добров», «М'ясна лавка», «Ковбасний ряд») і спорткомплекс «Восток» у Дніпропетровську. Корпорація володіє логістичною інфраструктурою з вантажообігом понад 4 тис. тонн на добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-