Єдність України не підірве ніхто і ніколи - Порошенко. Відео

Єдність України не підірве ніхто і ніколи - Порошенко. Відео

Укрінформ
Єдність України не зможе підірвати вже ніхто і ніколи.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко у своєму привітанні українцям з нагоди Дня Соборності, розміщеному на сайті "Урядового кур'єра".

"Ніхто й ніколи вже не зможе підірвати нашу єдність. З соборністю в думці, з єдиною Україною в серці, ми всі разом назавжди будемо єдиною українською політичною нацією, в складі якої рівною мірою комфортно почуватимуться всі етноси", - заявив Порошенко. 

Він  підкреслив, що історичний Акт Злуки, проголошений 22-го січня 19-го року, був символічним документом, який окреслив географічні та ментальні контури єдиної України.

Читайте також: Україна відзначає День Соборності

"Нині майже 100% громадян - за єдину країну. І вражаюча більшість українців бачить її саме унітарною, а не федеративною", -  відзначив Глава держави.

Порошенко також нагадав, що протягом останнього року десятки тисяч воїнів, сотні тисяч волонтерів, мільйони й мільйони громадян піднялися на захист єдності й територіальної цілісності. "Ще ніколи День Соборності не був таким великим, вистражданим і заслуженим святом, як сьогодні", - підсумував Президент.

Відео: YouTube Петра Порошенка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-