Уряд домовився з Google, як не дати Путіну приховати правду

Уряд домовився з Google, як не дати Путіну приховати правду

Укрінформ
Російські спецслужби через соцмережі, електронну пошту та смс-повідомлення поширюють неправдиву інформацію, аби посіяти паніку серед українців і дестабілізувати ситуацію.

Про це заявив голова СБУ Валентин Наливайченко за результатами екстреного засідання РНБО під головування Президента, передає кореспондент Укрінформу.

«18-й спеціальний центр Федеральної служби безпеки РФ у соціальних мережах, через електронну пошту та смс-повідомлення, через Фейсбук цілеспрямовано три доби розсилає тексти панічного характеру, маючи на меті спровокувати паніку», - зазначив керівник спецслужби.

Наливайченко зазначив, що неодноразово українська сторона зв'язувалася з керівництвом і адміністраторами Фейсбука, що цинічно використовується росіянами для поширення неправдивої інформації, проте результатів це не дало.

Читайте також: Ернста, Кисельова, Охлобистіна і ще 46 активістів "геббельспропу" не пустять в Україну

Водночас, за його словами, уряд України закінчив перемовини з Google щодо заходів запобігання блокування Росією каналу YouTube та інших ресурсів, де викладається правдива інформація щодо поточної ситуації в Україні.

Голова СБУ також зазначив, що поширювати паніку активно "допомагають" російські журналісти, причому найзухваліше діють представники Lifenews и «Звезды».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-