Майже два десятки сепаратистів заарештували у курортному районі Херсонщини

Майже два десятки сепаратистів заарештували у курортному районі Херсонщини

Укрінформ
У приморському курортному Генічеському районі Херсонщини, що межує з анексованим Росією Кримом, силовики заарештували майже два десятки людей, які вели підривну роботу на території району.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомив журналістам голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Одарченко на брифінгу, присвяченому виїзному засіданню Ради оборони Херсонської області, що відбулося наприкінці минулого тижня на Арабатській Стрілці у селі Стрілкове Генічеського району Херсонщини.

Читайте також: Херсонщина відгороджується від бронетехніки окупантів

"Ми скоординували (на виїзному засіданні - Ред.) дії силових структур - служби безпеки, міліції на території Генічеського району по виявленню злочинців, сепаратистів, які можуть вести внутрішню підривну роботу на території даного району.

Служба безпеки доповіла про те, що певна кількість цих людей заарештована. Їх близько двох десятків. З ними ведеться робота, їх допитують. Розкривається агентура ворогів України, яка є, і яку розповсюджували на території Херсонської області", - розповів Одарченко.

За словами губернатора, сепаратистів, терористів та їх наявну і потенційну агентуру у Генічеському районі Херсонщини силовики шукають і серед місцевого населення, і серед приїжджих, у тому числі, відпочивальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-