До проєкту безоплатного зубопротезування ветеранів готові долучитися понад 70 медзакладів

До проєкту безоплатного зубопротезування ветеранів готові долучитися понад 70 медзакладів

Укрінформ
Для участі в проєкті безоплатного зубопротезування ветеранів 71 заклад охорони здоров’я подав відповідні пропозиції, 48 із них вже підтверджено.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

У міністерстві зауважили, що під час наради з питань ветеранської політики під головуванням віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук обговорили стан реалізації пілотного проєкту безоплатного зубопротезування ветеранів.

Раніше Національна служба здоров’я України (НСЗУ) розробила форму договору для медичних закладів, які бажають взяти участь у реалізації проєкту.

Так, станом на 1 квітня НСЗУ вже отримала пропозиції щодо контрактування для участі у проєкті. Наразі 71 заклад подав відповідні пропозиції, з них підтверджено вже 48.

У Мінреінтеграції нагадали, що учасниками проєкту можуть стати заклади охорони здоров’я всіх форм власності - державні, комунальні та приватні.

Контрактування триватиме до жовтня. Докладніше про таку можливість можна дізнатися за посиланням.

Читайте також: Зеленський виступає за розширення мережі відділень для реабілітації бійців в обласних лікарнях

Як повідомляв Укрінформ, уряд ухвалив постанову «Деякі питання реалізації пілотного проєкту щодо зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України», якою передбачене безкоштовне зубопротезування ветеранів та учасників бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-