У Рівному будують новий реабілітаційний корпус для ветеранів

У Рівному будують новий реабілітаційний корпус для ветеранів

Укрінформ
На базі Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни будують новий лікувально-реабілітаційний корпус.

Стан реалізації будівництва обговорили на нараді з питань ветеранської політики. Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

«На сьогодні це основний медичний заклад в Україні, де проводять невідкладну реабілітацію військовослужбовців ЗСУ після важких черепно-мозкових і спінальних травм», - ідеться у повідомленні.

На території госпіталю тривають роботи зі зведення 4-поверхового корпусу стаціонарного лікування із приймально-діагностичним відділенням та адміністративно-побутовим блоком.

«Його відкриття дасть змогу збільшити пропускну спроможність реабілітаційного центру медзакладу», - зазначили на нараді.

На засіданні також порушили питання щодо фінансування будівництва. Передбачається максимальне залучення інвестицій на наступний рік.

Читайте також: У госпіталі МВС відкрили спортзал, облаштований за донати правоохоронців

«Уряд підтримує розвиток будівництва такого центру. Важливо, щоб ветерани могли отримувати висококваліфіковану допомогу», - наголосила віцепрем’єрка Ірина Верещук.

Як повідомляв Укрінформ, цього місяці у Рівному представили реабілітаційний центр для військовослужбовців, створений на базі відділення неврології та нейрореабілітації міської лікарні №2.

Фото проекту з сайту Мінреінтеграції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-