У госпіталі МВС відкрили спортзал, облаштований за донати правоохоронців

У госпіталі МВС відкрили спортзал, облаштований за донати правоохоронців

Фото, відео
Укрінформ
У Головному медичному центрі Міністерства внутрішніх справ відкрили спортивний зал, облаштований за два місяці завдяки донатам співробітників МВС.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МВС.

25 жовтня під час візиту до госпіталю міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка до нього звернулися бійці, які проходять реабілітацію, з проханням облаштувати спортзал.

"Тут були підвальні приміщення, які не використовувалися. І коли ми завітали в госпіталь із міністром, хлопці звернулися до нас із проханням обладнати під зал дві кімнати. Ми хотіли зробити його таким чином, щоб у вас була можливість відновитися - морально, фізично", - зазначила держсекретарка МВС Інна Ящук.

За словами посадовиці, МВС запропонувало долучитись до ініціативи охочих допомогти. У міністерстві поширили інформацію про збір донатів на спортзал. Близько 300 осіб відгукнулися. Тож тренажерний зал для поранених вдалося швидко облаштувати.

Відео: МВС

Нині у двох спортивних кімнатах - близько 20 тренажерів, а після різдвяно-новорічних свят їх значно побільшає.

"Для поранених військовослужбовців фізичні навантаження необхідні. Зокрема і для тих, хто готується до протезування або має ампутовані кінцівки. В госпіталі МВС усі фізичні навантаження поранені бійці проводять лише під наглядом фахівців", - ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко вручив державні нагороди та ключі від квартир у Львові і передмісті 73 військовим Державної прикордонної служби.

Фото: mvs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-