У Рівному відкрили реабілітаційний центр мережі RECOVERY для військових

У Рівному відкрили реабілітаційний центр мережі RECOVERY для військових

Укрінформ
У Рівному представили реабілітаційний центр для військовослужбовців, створений на базі відділення неврології та нейрореабілітації міської лікарні №2, центр став восьмим у національній мережі RECOVERY.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Рівненська міська рада.

«Сьогодні секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян спільно з керівником проєкту RECOVERY, членом правління Фонду Віктора Пінчука Світланою Гриценко представили сучасний, з усім необхідним обладнанням реабілітаційний центр для рівненських військовослужбовців, створений на базі відділення неврології та нейрореабілітації комунального підприємства «Міська лікарня №2», - йдеться у повідомленні.

Як зазначила Гриценко, центр у Рівному став восьмим у національній мережі RECOVERY. Він, так само як і інші центри, щоденно надає допомогу пораненим військовим.

Створення такого відділення стало можливим завдяки підтримці благодійної організації «Фонд Віктора Пінчука - соціальна ініціатива». Цьому передувало підписання Меморандуму про партнерство та співпрацю між Рівненською міською радою та вищезгаданим благодійним фондом.

Читайте також: Реабілітаційні клініки та лабораторії: як розвиватиметься ринок приватних медзакладів в Україні

Як інформують у міськраді, центр працює місяць, залежно від потреб кожного пораненого з ним працюють за індивідуальною програмою.

Як повідомляв Укрінформ, від вересня у Рівненській обласній клінічній лікарні імені Юрія Семенюка діє Центр реабілітації.

У медзакладах на Рівненщині реабілітаційні місця збільшено вчетверо.

Фото: Рівненська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-