В «Охматдиті» запрацював новітній комп'ютерний томограф

В «Охматдиті» запрацював новітній комп'ютерний томограф

Укрінформ
У дитячій лікарні «Охматдит» запрацював новітній комп’ютерний томограф.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я, передає Укрінформ.

«У Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит» запрацював експертний компʼютерний томограф – Siemens. Цього року Медичними закупівлями України на замовлення Міністерства охорони здоров’я було доставлено таке обладнання в лікарню, аби забезпечити маленьких пацієнтів якісними та доступними засобами обстеження», - йдеться у повідомленні.

Як додали в МОЗ, для стабільної роботи КТ лікарня отримала ще джерела безперебійного електроживлення. Йдеться про три безперебійники, загальна потужність яких становить 120 кВт. Джерела безперебійного електроживлення були надані завдяки підтримці Посольства України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії.

Читайте також: У львівському «Охматдиті» лікарі сформували хлопчику барабанну перетинку

Крім того, за допомогою фонду «Таблеточки» у спеціальному приміщенні лікарні для встановлення КТ апарату було проведено ремонт та закупівлю додаткових запчастин до джерел безперебійного живлення. Тож тепер у критичних ситуаціях відключення електроенергії безперебійники спрацьовуватимуть, що дозволить убезпечити чутливе обладнання від перепадів в електропостачанні.

Медичне обладнання вже отримало відповідний дозвіл й ліцензію ДІЯР та введено в експлуатацію. Тепер працівники відділення променевої діагностики зможуть працювати з обладнанням та надавати медичні послуги пацієнтам.

Читайте також: В Охматдиті завершили будівництво укриття

Як повідомляв Укрінформ, військовослужбовці Державної спеціальної служби транспорту завершили роботи з будівництва та облаштування укриття у Національній дитячій спеціалізованій лікарні НДСЛ «Охматдит».

Фото: МОЗ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-