В ОП пройшла зустріч із керівництвом американської медичної корпорації Northwell Health

В ОП пройшла зустріч із керівництвом американської медичної корпорації Northwell Health

Укрінформ
Заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець зустрівся з керівним складом американської медичної корпорації Northwell Health.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

Машовець подякував представникам медичної галузі США за лікування та реабілітацію у 2023 році 35 українських військовослужбовців, а також за постійну й суттєву підтримку України реанімаційними автомобілями, необхідним обладнанням і консультаційною допомогою.

Зустріч була організована на виконання домовленостей, досягнутих за результатами візиту Президента України Володимира Зеленського до США у вересні поточного року.

Сторони наголосили на важливості налагодження повного циклу лікування та реабілітації поранених військовослужбовців в Україні.

Читайте також: Інструктори зі США підготували в Україні понад 90 військових фахівців

Американські представники запевнили у продовженні безперервної підтримки поранених і готовності сприяти якісному нарощуванню медичного забезпечення українських військовослужбовців і ветеранів.

Як повідомляв Укрінформ, французький фонд Mесеnat Servier профінансує відновлення українських лікарень на суму 8,2 млн євро.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-