Американські хірурги місії Face to Face безкоштовно прооперують понад 40 українців у Львові

Американські хірурги місії Face to Face безкоштовно прооперують понад 40 українців у Львові

Укрінформ
Місія американських пластичних та реконструктивних хірургів Face to Face в Національному реабілітаційному центрі «Незламні» спільно з львівськими медиками безкоштовно проведе 42 операції.

Про це повідомляє Львівська міська рада, передає Укрінформ.

«Упродовж 12-17 листопада медики будуть консультувати і робити реконструктивні операції військовим і цивільним українцям, які постраждали внаслідок війни та отримали травми обличчя і шиї. Серед спеціалістів – пластичні, щелепно-лицеві та реконструктивні хірурги, ЛОРи, ортопеди та офтальмологи», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що лікарі вже відібрали пацієнтів для проведення складних реконструктивних операцій на обличчі та шиї. Всі хірургічні втручання та перебування в клініці будуть для них безкоштовними. Загалом в рамках цієї місії планують допомогти 42 пацієнтам.

Це вже третя місія Face to Face в Україні, в межах якої раніше прооперували 50 пацієнтів, та ще 80 – проконсультували.

Читайте також: Львівські хірурги прооперували захисника, якому куля пройшла крізь мозок

Гуманітарна місія створена у співпраці з American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS) (The Educational and Research Foundation) та організаціями Razom for Ukraine та INgenius.

Як повідомляв Укрінформ, у Львові відомий хірург із Нью-Йорка провів низку реконструктивних операцій. Жак Гакаборт - керівник відділення реконструктивної хірургії клініки Нью-Йорка (NYC Langone Health). Лікар дотримується в медицині мультидисциплінарного підходу і є прихильником так званої ортеопластичної хірургії. Це коли один спеціаліст має знання одразу в кількох областях хірургії: ортопедичній, пластичній та периферичних нервів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-