Понад п’ять тисяч медиків влаштувалися на роботу в інших регіонах

Понад п’ять тисяч медиків влаштувалися на роботу в інших регіонах

Укрінформ
Від початку війни більш як 5 тисяч внутрішньо переміщених медиків уже скористалися можливістю працевлаштуватися у медичному закладі іншого регіону.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє у Телеграмі.

“Серед них 2521 лікар, 1711 медичних сестер/братів, акушерів, фельдшерів, асистентів фармацевтів та 935 технічних працівників,”- йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні відновили понад 800 пошкоджених Росією медзакладів

Найбільше працевлаштованих лікарів та інших професіоналів у сфері охорони здоров’я зареєстровано у Харківській, Львівській, Дніпропетровській та Полтавській областях.

Медичних сестер/братів та інших фахівців найбільше зареєстровано у Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській і Харківській областях.

У МОЗ нагадали, що порядок працевлаштування в іншому закладі охорони здоров’я для внутрішньо переміщених медиків такий самий, як і в разі звичайного працевлаштування.

Необхідно подати стандартний пакет документів: паспорт або ID-картку; ідентифікаційний номер; документ, що підтверджує освіту та професійну кваліфікацію; документ, що підтверджує професійний стаж; заяву з проханням про прийняття на роботу.

Читайте також: Перехід на зимовий час не шкодить здоров’ю - сімейний лікар

Знайти потрібну вакансію можна на порталі вакансій для медичних працівників.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні створюють кадровий резерв медиків для роботи на звільнених від російських загарбників територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-