У Львові хірурги із США прооперують пів сотні дітей зі складними вадами

У Львові хірурги із США прооперують пів сотні дітей зі складними вадами

Фото
Укрінформ
До львівської обласної дитячої лікарні «Охматдит» приїхала мультидисциплінарна команда хірургів зі США, які прооперують 50 дітей зі складними вадами голови, шиї та кисті.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Львівської обласної дитячої лікарні «Охматдит», передає Укрінформ.

«Сьогодні стартувала нова місія для допомоги дітям з усієї України з найскладнішими патологіями голови, шиї і кисті. Львівські щелепно-лицеві хірурги та окулісти разом з мультидисциплінарною командою зі США рятуватимуть дітей з найскладнішими вадами», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що місія восьми американських хірургів у Львові триватиме п’ять днів. За цей час вони планують прооперувати 50 дітей.

Читайте також: У Львові турецький хірург провів операцію, завдяки якій 16-річний хлопець зміг нормально дихати

Мета візиту - продовжити допомогу дітям і їх лікарям з України, щоб найсучасніша допомога стала можливою вдома. Для цього американські хірурги навчають найновіших методик, які пізніше львівські хірурги зможуть застосовувати постійно.

Як повідомляв Укрінформ, завдяки надзвичайно складній операції, яку провів всесвітньо відомий турецький пластичний хірург Хакан Агір, у рамках свого четвертого благодійного візиту до Першого медичного об’єднання Львова, 16-річний хлопець зміг вперше в житті вдихнути на повні груди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-