Зеленська з представниками шоу-бізнесу записала ролик до Дня ментального здоров’я

Зеленська з представниками шоу-бізнесу записала ролик до Дня ментального здоров’я

Відео
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська разом із музикантами та іншими представниками шоу-бізнесу записала відеозвернення до українців із закликом проговорювати свій психологічний стан і піклуватися про ментальне здоров’я.

Про це перша леді розповіла у Фейсбуці, опублікувавши відповідне відео, повідомляє Укрінформ.

«Всесвітній день ментального здоров’я – іще один привід нагадати, як важливо чесно відповісти собі на питання «Ти як?», поставити його друзям, близьким, простягнути руку допомоги.

Разом із Masha Efrosinina, MONATIK, Єгор Гордєєв, KAZKA, Kate Silchenko ми закликаємо не мовчати, не закриватися наодинці зі своїми страхами й випробуваннями, не дати тягарям, які приносить війна, нас зламати», - зазначила Зеленська.

Вона підкреслила, що понад півтора року українці живуть в умовах щоденного стресу, коли багато болю, багато втрат, однак запевнила, що хоч би які випробування нам випадали, ми проходимо їх гідно та плекаємо в них нашу стійкість, адже розуміємо, що правда на нашому боці й ми маємо перемогти зло.

За словами дружини Президента, зробити це можна тільки разом.

Читайте також: У ЦГЗ дали поради до Всесвітнього дня психічного здоров'я

«Війна та її наслідки дуже важкий тягар, який під силу не кожному. Ніхто в цих умовах не має лишатися наодинці зі своїм тягарем. Не можна дати йому зламати себе, а отже, не можна мовчати, коли бракує сил. Просіть про допомогу. Пропонуйте допомогу. Ми мусимо жити, тож мусимо говорити одне з одним», - закликала перша леді.

Як повідомлялося, у березні за ініціативою першої леді Олени Зеленської в Україні стартувала комунікаційна кампанія Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?». Мета кампанії — навчити українців піклуватися про своє ментальне здоров’я та показати інструменти, які допоможуть подолати тривогу.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-