Японські благодійники передали у лікарню на Буковині медичне обладнання

Японські благодійники передали у лікарню на Буковині медичне обладнання

Фото
Укрінформ
Японська благодійна організація передала для Сокирянської лікарні на Буковині сучасне медичне обладнання.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна рада, передає Укрінформ.

"Допомога з країни сонця, що сходить. Сучасне обладнання для інтенсивної терапії від японських доброчинців отримала Сокирянська лікарня. Громадська організація «Пошук інновацій» передала закладу апарат штучної вентиляції легень експертного класу та монітор пацієнта з капнографією Nihon Kohden", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що устаткування придбали в рамках реалізації грантової ініціативи по проєктах людської безпеки програми "Кусаноне" від Посольства Японії в Україні.

Переданий апарат штучної вентиляції легень, зауважують фахівці, обладнаний механізмами, які дозволяють оперативно переміщувати його з одного відділення до іншого. Окрім того, до складу установки входить акумулятор, що дає можливість транспортувати екстрених хворих. Це універсальний апарат штучної вентиляції легень, призначений для роботи з різними категоріями пацієнтів: від новонароджених до дорослих.

Читайте також: На Херсонщині 40 мешканців деокупованих територій отримали слухові протези

Як повідомлялося, у Чернівцях американські благодійники у кількох наметах розгорнули мобільний госпіталь, в якому надавали допомогу постраждалим від війни та вимушеним переселенцям.

Фото: Чернівецька облрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-