СКУ висловив свої вітання новообраній Управі Європейського конгресу українців

СКУ висловив свої вітання новообраній Управі Європейського конгресу українців

Укрінформ
Світовий конгрес українців на чолі з президентом СКУ Павлом Ґродом висловив вітання новообраній Управі Європейського конгресу українців та особисто Богдану Райчинцю з переобранням на посаду Президента ЄКУ. 

Як передає Укрінформ, вітання оприлюднене на сайті СКУ.

До складу новообраної Управи ЄКУ увійшли: Богдан Райчинець (Чехія) – голова, Мирослав Гочак (Сербія) – заступник, Віктор Бандурчин (Словаччина) – секретар, а також високоповажні члени: Ярослава Хортяні (Угорщина), Мирослав Микола Петрецький  (Румунія), Ігор Хохоляк (Бельгія) та Петро Ревко (Велика Британія).

«Щиро вітаємо наших друзів і побратимів, бажаємо наснаги у підтримці українського народу і просуванні інтересів України на міжнародному рівні. Разом до Перемоги!», – йдеться у вітанні.  

Нагадаємо, у Берліні 27-28 травня відбувся XIV З’їзд Європейського конгресу українців (ЄКУ), в якому взяли участь 50 представників українських громад Європи та гості організації.

Під час роботи з’їзду, зокрема, було створено робочу групу, що має на меті посилити представництва СКУ та ЄКУ щодо посилення співпраці в Європі.

Фото: European Congress of Ukrainians, СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-