Євробачення: у Києві відкрився Euroclub

Євробачення: у Києві відкрився Euroclub

Фото
Укрінформ
У Києві, у конгресово-виставковому центрі "Парковий", відкрили Euroclub - одну з трьох офіційних локацій Євробачення-2017. У ніч на 2 травня тут відбулася українська вечірка, і спеціальним її гостем став рок-гурт O.Torvald, який цього року представляє на Євробаченні Україну.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Гості вечірки, а половину присутніх становили саме наші земляки, особливо гаряче вітали O.Torvald на чолі з фронменом Євгеном Галичем. Гурт виступав дуже потужно і заспівав з півдесятка своїх пісень, включно з конкурсною композицією "Time" та улюбленою українцями "Наші люди всюди".

 А передував їм виступ гурту SunStroke Project з Молдови. Відкрили ж вечірку конкурсний продюсер Євробачення-2017 Крістер Бйоркман та директор з виробництва шоу Євробачення-2017 Ола Мельциг, які привітали гостей Euroclub.

"Усе відбувається по-різному в кожній країні. Цього року продакшен створювали представники 17 національностей. І це - виклик! Але Євробачення - це завжди чудово!" - підкреслив, зокрема, Крістер Бйоркман. Він також додав, що учасники першого півфіналу на сьогодні закінчили свої перші репетиції. 

Хоч Euroclub, за словами організаторів, здатен вмістити близько 3,5 тисячі відвідувачів, на вечірці не було аж так велелюдно. Але тут, зокрема, були австралійська делегація - включно з її конкурсантом на ім'я Isaiah, грузинська делегація - хоч і без своєї учасниці на Євробаченні Тако Гачечіладзе, делегація із Молдови зі своїм гуртом SunStroke Project.

Івент-керівник Євробачення-2017 Кирило Воронін заспокоїв журналістів: традиційно на Євробаченні перший тиждень збирає менше людей.

"З моменту церемонії відкриття, тільки-но почнеться сам конкурс, тут буде божевільний рух! Адже тут буде не тільки Euroclub. Тут 7 травня о 20:00 відбуватиметься урочиста церемонія відкриття Євробачення-2017. Тож після Червоної доріжки усі приїдуть саме сюди. І тут буде дуже багато людей: перший поверх - для преси та фанів, другий - для делегацій. 5 тисяч осіб в один день! Але зазвичай ми тут чекаємо до 2-3 тисяч відвідувачів щодня", - підкреслив Воронін.

Він також зазначив, що у Euroclub щодня, впродовж всього пісенного конкурсу, відбуватимуться різноманітні арт-перформанси, тут будуть і вітчизняні, і закордонні діджеї, зокрема діджей з Австралії, який слідує за Євробаченням уже впродовж більш ніж 10 років. З 12:00 до 18:00 в Euroclub працюватиме Євро-фан-кафе, яке буде відкрите взагалі для всіх відвідувачів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-