Тиждень Євробачення: сьогодні в Києві перша вечірка з учасниками

Тиждень Євробачення: сьогодні в Києві перша вечірка з учасниками

Укрінформ
У Києві тривають тижні Євробачення, тож активність на різних локаціях пісенного конкурсу набирає обертів. Серед найближчих очікуваних подій  - сьогоднішня вечірка Oikotimes Anniversary Party.

Про це повідомляє прес-центр Євробачення-2017.

"Серед найближчих очікуваних подій клубу - сьогоднішня вечірка Oikotimes Anniversary Party. На гостей вечора Oikotimes Anniversary Party чекатиме цікава та насичена програма:

21:00 - 22:00 Dj Farouk

22:00 - 22:10 Мальта: Claudia Faniello

22:10 - 22:20 Румунія: сексуальний дует Alex Florea з Ilinca

22:20 - 22:30 Молдова: The ultimate party boys

22:30 - 22:40 Україна: група O.Torvald

22:45 - 22:55 Польща: вражаюча Kasia Mos

23:00 - 23:10 Азербайджан: містичний Dihaj

23:10 - 23:20 Чехія: чаруючий джаз від Martina Barta

23:30 - Dj Farouk", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед очікуваних та вже традиційних подій дня на головній локації Євробачення - репетиції конкурсантів та їх зустрічі з фанами та пресою.

"Сьогодні, 2 травня, костюмовані репетиції на сцені проведуть представники Сербії, Австрії, Македонії, Мальти, Румунії, Нідерландів, Угорщини, Данії та Ірландії, після чого конкурсанти разом з іншими учасниками делегації поспілкуються з журналістами та фанами", - повідомили у прес-центрі.

Крім того, у Конгресно-виставковому центрі "Парковий" 1 травня відбулося офіційне відкриття ще однієї з трьох локацій Євробачення-2017 – EuroClub – сучасного та зручного майданчику для неформального спілкування делегацій-учасниць, представників преси та фанів, розташованого у самому серці столиці. Євроклуб – це зручне місце для культурного та цікавого відпочинку конкурсантів після репетицій, виступів та брифінгів.

Також зазначається, що програма Євроклубу поділяється на денну та вечірню. Денна програма – це фан-зустрічі з артистами, спілкування з іноземними делегаціями, конкурси для фанатів. Вечірня програма – це яскраві вечірки за участю українських та іноземних артистів, чия творчість задовольнить навіть найвимогливіший смак, виступи артистів, які брали участь в національних відборах у своїх країнах та ще багато цікавого.

На відкритті Євроклубу були присутні організатори конкурсу, фанати та представники ЗМІ, а спеціальними гостями вечора стали гурт O.Torvald, який цього року представляє Україну, та представники Молдови – гурт Sunstroke Project.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-