В Україну прилетів головний фаворит Євробачення-2017

В Україну прилетів головний фаворит Євробачення-2017

Фото, відео
Укрінформ
У четвер ввечері в київському аеропорту "Бориспіль" приземлився італієць Франческо Габбані, якому букмекери з перших днів пророкують перемогу на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017.

Про це пише Апостроф.

"Зустріти Габбані в аеропорт "Бориспіль" з'їхалася величезна кількість українських журналістів. Італієць близько 40 хвилин не виходив до преси, а потім сів у свій автобус і поїхав у супроводі трьох поліцейських машин в свої апартаменти", - йдеться у публікації.

На питання журналіста, що він думає з приводу того, що його називають вірогідним переможцем Євробачення-2017, Габбані зазначив, що воліє про це поки що не думати.

Про Україну італієць знає мало, а саме - слова "горілка", "борщ". І так і зізнається: "Мало!".

Так як Італія є учасником великої п'ятірки, Габбані зі своєю піснею "Occidentali's Karma" виступить у фіналі Євробачення 13 травня.

Франческо з дитинства грав на гітарі та барабанах, пізніше освоїв фортепіано. Його родина володіла єдиним музичним магазином в місті Каррарі.

У 18 років він підписав своє перше угоду з лейбом, почавши працювати в складі групи Trikobalto. Відеокліпи на два перші сингли потрапили в ротацію найбільших музичних каналів (MTV, All Music, RockTV та ін).

З 2010 року виступає як сольний артист. Його пісня "Amen" перемогла на Sanremo і незабаром стала платиновою в Італії.

А вже в 2017 р. артист виграв на Sanremo у головній номінації з піснею "Occidentali's Karma", ставши першим артистом, який виграв цей конкурс в декількох категоріях.

Фото: Олександр Гончаров / lime.apostrophe.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-