Залужний обговорив телефоном із Міллі ситуацію на фронті

Залужний обговорив телефоном із Міллі ситуацію на фронті

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний під час телефонного спілкування з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі поділився оцінками ситуації на фронті та безпекових ризиків, які несуть масовані ракетні удари росії.

Про це Залужний повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Провів телефонну розмову з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Подякував за значні зусилля, які генерал Міллі особисто, Міністр оборони Остін та Президент Байден докладають для забезпечення потреб Сил оборони України у відсічі російської повномасштабної агресії. Поділився оцінками ситуації на фронті та безпекових ризиків, що їх несуть масовані ракетні удари росії”, - повідомив Головнокомандувач ЗСУ.

Він також відзначив, що деталізував запити України в озброєнні та техніці, системах протиповітряної та протиракетної оборони. "Запевнив, що попри складні умови ведення бойових дій, ми продовжуємо боротьбу до Перемоги”, - додав Залужний.

Читайте також: Із початку війни радіотехнічні війська виявили понад 240 тисяч ворожих цілей - Залужний

Як повідомляв Укрінформ, Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний під час телефонного спілкування з головою Об’єднаного комітету начальників штабів Сполучених Штатів Америки генералом Марком Міллі 14 листопада заявив, що наша мета - звільнити всю українську землю від російської окупації. "Ми не зупинимося на цьому шляху за жодних умов. Українські військові не приймуть ніяких перемовин, домовленостей чи компромісних рішень. Умова для переговорів одна - росія має залишити всі захоплені території”, - наголосив Залужний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-