Це для нас велика честь: Вакарчук прокоментував дані Національного екзитполу

Це для нас велика честь: Вакарчук прокоментував дані Національного екзитполу

Укрінформ
На парламентських виборах люди проголосували за зміни, і партія "Голос" щаслива бути причетною до творення цих змін.

Так лідер політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук прокоментував результати Національного екзитполу на позачергових парламентських виборах станом на 18:00, згідно з якими партія проходить до ВР, під час брифінгу у передвиборчому штабі політсили, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Така велика увага до нас, як до молодої партії "Голос" - це для нас велика честь. Це означає, що та планка, яку ми задали і всій українській політиці - висока, і всім цікаво, чи ми готові її взяти. З того, що ми побачили, я можу сказати, що перш за все, видно, що люди проголосували за зміни, і ми щасливі були частиною їх", - сказав Вакарчук.

Читайте також: "Слуга народу" із задоволенням запросить "Голос" до коаліції — Зеленський

Оголошення даних Національного екзитполу в пресцентрі штабу "Голосу" зустріли оплесками. Водночас сам Вакарчук сприйняв інформацію доволі стримано, не виказуючи особливих емоцій.

Як раніше повідомляв Укрінформ, за результатами Національного екзитполу на позачергових парламентських виборах станом на 18 годину, до Верховної Ради проходять п'ять політичних партій: "Слуга народу" (43,9% голосів), "Опозиційна платформа – За життя" (11,5%), "Європейська солідарність" (8,9%), "Батьківщина" (7,6%) та "Голос" (6,3%).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-