У Києві проходить з'їзд партії Вакарчука

У Києві проходить з'їзд партії Вакарчука

Фото
Укрінформ
Партія "Голос" українського музиканта, лідера рок-гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука у суботу, 8 червня, проводить з'їзд своєї політсили.

На з'їзді "Голос" планує затвердити програму та виборчий список, повідомляє кореспондент Укрінформу, та ухвалити рішення, кого з кандидатів "Голос" підтримає у мажоритарних округах.

Захід розпочався о 18:30 у холі Національного музею історії України.

В прес-службі "Голосу" уточнили, що загального доступу на з’їзд не передбачено, проте його робоча частина транслюється на екрани у прес-зоні, облаштованій на Старокиївській горі.

Трансляція з'їзду партії "Голос" у Києві / Фото: Овсяннікова Юлія, Укрінформ

О 19:30 заплановано брифінг лідера партії Святослава Вакарчука та інших кандидатів у депутати від "Голосу".

Після цього, зазначають у прес-службі, буде "драйв та рок-н-рол на Старокиївській горі". В анонсі, що є в розпорядженні Укрінформу, уточнюється, що після офіційної частини з'їзду відбудеться концерт гурту "Океан Ельзи", вхід на який є вільним. На концерті ОЕ збираються представити нову пісню.

На площі перед музеєм встановлена сцена. Водночас на території чергують кілька бригад швидкої допомоги.

Читайте також: Журналіст Рахманін піде на вибори з партією Вакарчука

Як повідомлялося, сьогодні український телеведучий Сергій Притула та заступник головного редактора газети "Дзеркало тижня" Сергій Рахманін оголосили про рішення іти на вибори у складі політичної партії Святослава Вакарчука "Голос".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-