Разумков розповів, з ким створить коаліцію

Разумков розповів, з ким створить коаліцію "Слуга народу"

Укрінформ
Політична партія "Слуга народу" формуватиме коаліцію у новій Верховній Раді, виходячи зі своїх ціннісних позицій та поставлених завдань.

Про це сказав голова партії "Слуга народу” Дмитро Разумков під час прес-конференції про старт виборчої кампанії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На жаль, сьогодні немає Руслана Стефанчука (представник Президента Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук - ред.), він знаходиться на Погоджувальній раді у Верховній Раді, я думаю, він би більш компетентно відповів на це запитання, але суть, мабуть, не в тому, як це називається, а у підходах, які будуть у партій, в тому числі у партії "Слуга народу"... Якщо ми говоримо про створення коаліції, звісно, що ми будемо виходити в першу чергу зі своїх ціннісних позицій, а по-друге — виходити з реалізації завдань, які ставили ми перед собою, фактично екстраполюючи їх з тих завдань, які ставлять перед нами", - сказав Разумков, відповідаючи на запитання, з ким із партій у парламенті “Слуга народу” бачить можливість підписання коаліційної угоди.

Він зазначив, що, "на жаль, коли партії приходять у парламент, вони далеко не завжди виконують обіцянки, які давалися виборцям".

"Я дуже сподіваюся, що ми зламаємо ситуацію, що склалася", - додав Разумков.

Водночас, за його словами, у партії "Слуга народу" очікують і сподіваються, "що в парламент можуть потрапити і нові політичні сили”.

"Головне, щоб їхні цілі збігалися з цілями партії “Слуга народу” і вони дійсно були готові їх реалізовувати. Не просто декларували. Тому що коли ми подивимося на заяви всіх політичних сил, які вже протягом багатьох років потрапляють у парламент, там все прекрасно. І я думаю, що якщо почитати програми, то ми повинні вже жити краще, ніж у Швейцарії, інших державах", - сказав Разумков.

Читайте також: У партії "Слуга народу" розповіли, як “шукатимуть” кандидатів у депутати

Як повідомлялося, раніше представник Президента України у Верховній Раді Стефанчук заявляв, що в новому парламенті партія “Слуга народу” може співпрацювати з партією Святослава Вакарчука “Голос” та партією “Батьківщина” Юлії Тимошенко, але не буде співпрацювати з “Опозиційним блоком”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-