Нефьодов нагадав, як регулюються закупівлі на потреби виборчого процесу

Нефьодов нагадав, як регулюються закупівлі на потреби виборчого процесу

Укрінформ
Здійснення закупівель під час виборчого процесу регулюється наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі та не потребує дублювання в тексті закону "Про публічні закупівлі".

Про це заявив заступник міністра економрозвитку Максим Нефьодов, передає "112 Україна".

"Це наказ міністерства, його підписує міністр економічного розвитку, тому ще раз кажу, мені навіть дивна якась надзвичайна увага до цього процесу, тому що, чесно кажучи, з нами не радились, навіть не питали нашої думки тут, як тільки ми дізналися, що є принаймні чутки про те, що саме при проведенні закупівель можуть бути зриви виборів, я зконтактував з Адміністрацією президента, я все їм пояснив, вони погодилися з нашою логікою, тобто ніякого тут скандалу або, чесно кажучи, великої новини тут немає", - заявив він.

Читайте також: У ProZorro розпочав роботу онлайн-магазин для державних закупівель

Нефьодов зазначив, що розмова була проведена ще вранці, до подій у парламенті. При цьому він уточнив, що в разі, якщо Верховна Рада побажає продублювати цей момент в законі, то ніякої юридичної колізії не виникне.

Нагадаємо: у середу Володимир Зеленський вніс до Ради свій перший законопроект на посаді Президента. Він запропонував внести зміни до закону "Про публічні закупівлі" щодо здійснення закупівель під час виборчого процесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-