На Банковій є плани А, В і С через відмову Ради розглядати законопроект про вибори

На Банковій є плани А, В і С через відмову Ради розглядати законопроект про вибори

Укрінформ
В Адміністрації Президента планують обговорити план подальших дій у зв’язку з невключенням Верховною Радою у порядок денний сесії президентського законопроекту про зміну системи виборів народних депутатів України.

Про це журналістів у кулуарах парламенту поінформував представник Президента у ВР Руслан Стефанчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я зараз їду до Адміністрації Президента і думаю, що ми там напрацюємо (позицію) і обов’язково вийдемо до засобів масової інформації і чесно про все розповімо. У нас є декілька планів дій, але вони залежать від того, якою буде реакція Верховної Ради. Ми реакцію отримали – далі будемо вибудовувати свою роботу відповідно до плану А, В, С, які в нас підготовлені», - зазначив Стефанчук.

Читайте також: Стефанчук пояснив, чому президентський законопроект про вибори не дійшов до розгляду

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада не змогла включити в порядок денний президентський законопроект № 10319 «Про внесення змін до закону «Про вибори народних депутатів України» за браком голосів: за включення документа в порядок денний проголосували 92 народні депутати за мінімально необхідних 226-ти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-