Зеленський заявляє, що не ховався від повісток

Зеленський заявляє, що не ховався від повісток

Укрінформ
Кандидат у Президенти України шоумен Володимир Зеленський заявляє, що не ховався, коли йому надсилали повістки під час мобілізації і не був у Росії від початку війни.
Про це він сказав під час передвиборчих дебатів на НСК”Олімпійський”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“З приводу того, що я ховаюся, то я дуже багато разів був в АТО. Ви знаєте, що у мене було дуже багато зйомок “Вечірнього кварталу”. Від кого я ховаюся? Від яких повісток я ховаюся? Я публічна людина, а мене не змогли знайти і дати мені в руки повістку? Про що ви зараз говорите?”, - сказав кандидат у президенти, звинувативши опонента у брехні.

Він також запевнив, що ніколи у житті не спілкувався з президентом Росії Путнім. "А мені відомо, скільки разів ви розмовляли з паном Путіним, чи як його там, по телефону. Через Медведчука, чи напряму, починаючи з 2014 року”, - сказав Зеленський Порошенку. “ Я не був у Росії з початку війни“, - стверджує Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Міноборони кандидат у Президенти шоумен Володимир Зеленський тричі проігнорував повістки, надіслані йому під час мобілізації 2014 -2015 років. Для призову під час мобілізації громадянину Зеленському надсилалися повістки: 15.04.2014, 23.06.2014, 15.08.2014, 10.05.2015 за адресою, визначеною у його облікових документах, повідомили в Міноборони.

Читайте також: Зеленський зізнався, що у 2014-му голосував за Порошенка

Дебати на НСК “Олімпійський” не є національними, передбаченими законодавством, тож це є передвиборчою агітацією, яка має оплачуватися штабами кандидатів у Президенти, а не за кошти державного бюджету.

Національні дебати відбудуться також у п’ятницю, 19 квітня, але на Суспільному телебаченні. Водночас, кандидат у Президенти Зеленський відмовився від участі в цих дебатах. Другий тур виборів Президента відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-