Зеленський зізнався, що у 2014-му голосував за Порошенка

Зеленський зізнався, що у 2014-му голосував за Порошенка

Укрінформ
Кандидат у Президенти України шоумен Володимир Зеленський зізнався, що у 2014 році віддав свій голос на президентських виборах за Петра Порошенка, але заявив що зробив тоді помилку.

Про це він сказав під час передвиборчих дебатів на НСК”Олімпійський”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Чи міг я уявити, що я - простий хлопець з Кривого рогу буду боротися за президентське крісло проти людини, яку ми упевнено та безперечно обрали Президента України у 2014 Році. І що найцікавіше, я сам був за пана Порошенка. Це правда, але я помилився”, - сказав Зеленський. Він розкритикував політку Порошенка за 5 років роботи Президентом. “Чи могли ми тоді уявити, що його “жити по-новому” стане нашим “виживати”?, - сказав кандидат на посаду Глава держави.

Він також розкритикував Порошенка за невиконану обіцянку завершити війну за два тижні, за збагачення його оточення, за те, що з “Революції Гідності скористалися негідники”. Під час його промови щодо Революції гідності люди на стадіони почали вигукувати “ганьба” на що Заленський попросив їх не кричати. “Не кричить будь, ласка, ми зараз говоримо про Революцію гідності і про війну. Давайте поаплодуємо нашим воїнам”, - закликав він.

Читайте також: На НСК “Олімпійський” стартували дебати

Дебати на НСК “Олімпійський” не є національними, передбаченими законодавством, тож це є передвиборчою агітацією, яка має оплачуватися штабами кандидатів у Президенти, а не за кошти державного бюджету.

Національні дебати відбудуться також у п’ятницю, 19 квітня, але на Суспільному телебаченні. Водночас, кандидат у Президенти Зеленський відмовився від участі в цих дебатах. Другий тур виборів Президента відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-