Слово

Слово "Україна" у постах Порошенка повторюється 463 рази, у Зеленського - три

Дослідження
Укрінформ
Слово "Україна" у публікаціях у соцмережі Facebook на сторінці кандидата у Президенти Петра Порошенка повторюється 463 рази, а у постах на сторінці іншого кандидата, шоумена Володимира Зеленського, - лише три.

Такого висновку дійшли аналітики проекту uData School напередодні другого туру виборів Президента України, які проаналізували Facebook-аудиторію Зеленського та Порошенка, повідомляє "Детектор медіа".

Зокрема, у дослідженні проаналізували найуживаніші слова у публікаціях кандидатів.

"До прикладу, слово "Україна" у постах Порошенка повторюється 463 рази, а у постах Зеленського - лише 3. Натомість найпопулярнішим словом у дописах Зеленського є "зробимоцеразом", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для дослідження аналітики взяли інформацію про активність 800 тис. користувачів Facebook у період з 1 січня по 1 квітня 2019 року.

Вони також визначили, як прихильники семи кандидатів, які не пройшли до другого туру, взаємодіють зі сторінками лідерів президентських перегонів.

Читайте також: У штабі Зеленського не знають, хто буде ведучим на дебатах

"Серед людей, які коментують або реагують на пости зі сторінки Порошенка, найбільше тих, хто також взаємодіє із дописами Руслана Кошулинського. Далі йдуть Анатолій Гриценко, Ігор Смешко та Юрій Бойко. Ті, хто коментує дописи на сторінці Зеленського, найбільше взаємодіють із дописами Юлії Тимошенко та Анатолія Гриценка", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, другий тур виборів Президента України відбудеться 21 квітня. Українці обиратимуть між чинним главою держави Петром Порошенком та шоуменом Володимиром Зеленським.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-