У Зеленського кажуть, витрати на оборону можна буде контролювати в реальному часі

У Зеленського кажуть, витрати на оборону можна буде контролювати в реальному часі

Укрінформ
Член команди кандидата на пост Президента Володимира Зеленського, експерт з безпеки і оборони Іван Апаршин обіцяє, що оборонне замовлення та фінанси Міністерства оборони будуть максимально відкритими.

Про це він сказав в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі 1+1 у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Державне оборонне замовлення та фінанси Міністерства оборони будуть максимально відкритими. Ви в реальному масштабі часу зможете проконтролювати ефективність використання кожної копійки, які ви і ми з вами виділяємо на оборону і безпеку", - запевнив Апаршин.

За його словами, рішення в сфері безпеки і оборони "будуть відповідальними та детально обґрунтованими, українське військо буде професійним та добровільним" , підсиленим сучасною системою територіальної оборони та активно діючим резервом.

Читайте також: У Зеленського представили антикорупційну стратегію

"Ми залучимо до управління Збройних сил бойових офіцерів, які спроможні перемагати, а найголовніше - зберегти життя солдата", - сказав Апаршин.

Він також зазначив, що рівень грошового забезпечення буде збільшено за рахунок жорстких заходів економії ресурсів.

"У цілому система безпеки і оборони забезпечить захист національних інтересів від зовнішніх зогроз, убезпечить людей від зовнішньої агресії можливої і забезпечить мирне життя українців", - додав член команди Зеленського.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський на початку програми "Право на владу" назвав членів своєї команди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-