Розрив між Порошенком і Зеленським скорочується

Розрив між Порошенком і Зеленським скорочується

Опитування
Укрінформ
У другому турі виборів Президента України 54% українців, які підуть на вибори й визначилися зі своїм вибором, готові проголосувати за Володимира Зеленського, 44,1% - за Петра Порошенка.

Такі дані соціологічного опитування оприлюднив представник Центру соціологічних досліджень імені Михайла Драгоманова Микола Булатевич під час прес-конференції, яку транслювали в прямому ефірі українські інформаційні телеканали, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Як показують результати нашого опитування, за кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського у другому турі готові проголосувати 54% опитаних респондентів — це тих, які йдуть на вибори і які визначилися зі своїм вибором. Відповідно, за кандидата у Президенти Петра Порошенка у другому турі готові проголосувати 44,1% опитаних респондентів, які йдуть на вибори і які визначилися зі своїм вибором”, - сказав він.

Крім того, за даними опитування, зі своїм вибором ще не визначилися близько 15% респондентів.

Читайте також: Дані національного екзит-полу оголосять в Укрінформі

У свою чергу, політичний експерт Ростислав Балабан зауважив, що серед опитаних 55,8% заявили, що точно йдуть на вибори, 17,6% - скоріше за все, що підуть.

Водночас він додав, що згідно з опитуванням, рейтинг Зеленського досяг максимуму і його основне завдання наразі зберегти виборців, а рейтинг Порошенка “поволі зростає”.

Опитування було проведене з 12 по 16 квітня. Опитано 1800 респондентів, що проживають в усіх областях України (крім АР Крим та тимчасово непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей). Похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-