Електронна країна: Зеленський продовжить спілкуватися з суспільством як під час виборів

Електронна країна: Зеленський продовжить спілкуватися з суспільством як під час виборів

Укрінформ
Кандидат на посаду Президента України Володимир Зеленський у разі перемоги під час другого туру виборів на посаду глави держави, який відбудеться 21 квітня, планує продовжити комунікації із суспільством у тому вигляді, який обрав під час виборчої кампанії.

Про це він сказав в інтерв’ю РБК-Україна.

“Я б дуже хотів. Мало того, я вам скажу, що в наших планах, я дуже хочу, щоб це збулося, - електронна країна. Ми спочатку від цієї ідеї, чесно кажучи, і вирішили йти в політику, і вирішили перші кроки комунікувати саме так, як ми комунікуємо з суспільством. Тому що я вважаю, що так комунікувати повинні всі топові менеджери країни. Люди повинні в будь-який момент в телефоні поставити запитання чиновнику”, - сказав Зеленський.

Він пояснив журналістам, чому рідко спілкується із ЗМІ. “Ваше інтерв'ю подивиться мільйон. А тепер уявіть, якщо я кожен день буду ходити, і до всіх журналістів? Поважаю всіх, не в цьому справа – це мій підхід, моя інформаційна політика. Я поставив це з самого початку. Рідкісні появи, які зводять людей разом, об'єднують їх”, - сказав кандидат у Президенти.

У планах Зеленського в разі перемоги - кожен день записувати відео до співвітчизників, у яких він даватиме відповіді на актуальні питання. Наприклад, про те, що “НАТО - не звірюга, не проковтне вас. Дивіться, що це. Нехай люди думають, нехай почнуть читати про це, нехай почнуть вивчати”.

Також команда Зеленського розглядає можливість розробки законопроекту щодо забезпечення вільного телебачення.

“Думаємо з хлопцями над законопроектом, щоб телебачення було вільне. Щоб вони знаходили не тільки гроші з ринку. Поки ринок у нас слабкий, немає рекламного ринку. Я б хотів максимально шукати західні інвестиції для інвестування в свободу слова”, — зазначив він.

За словами Зеленського, засоби масової інформації повинні бути максимально вільними.

Читайте також: Зеленський про розпуск Ради: Нам це вигідно

“Єдине, я б дуже мріяв, так як ми з вами одного поля ягоди, скажімо так, з однієї ніші, я б дуже мріяв, щоб преса була незалежною економічно, комерційно. Щоб її не можна було проплачувати — статті, видання, програмки на телебаченні. Ми думаємо про це”, — додав кандидат на пост президента.

Як повідомлялося, у другий тур виборів Президента України вийшли шоумен Володимир Зеленський і діючий Президент Петро Порошенко. За офіційними результатами першого туру виборів Президента України, за Зеленського проголосували 30,24% виборців, за Порошенка - 15,95%. Другий тур відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-