Зеленський про розпуск Ради: Нам це вигідно

Зеленський про розпуск Ради: Нам це вигідно

Укрінформ
Кандидат на пост Президента Володимир Зеленський ще буде думати над можливістю розпуску парламенту нинішнього скликання, але обіцяє закон не порушувати.

Про це він розповів в інтерв’ю інтернет-виданню “РБК-Україна”.

“Я боюся, що я не встигну. Я ламати закон не буду, не буду порушувати закон. Якщо ми встигнемо у термін за шість місяців до наступних виборів, коли ми маємо право розпустити парламент”, - прокоментував Зеленський питання щодо розпуску парламенту.

За його словами, з перевиборами парламенту є “певні законодавчі терміни”.

Водночас на уточнююче запитання, чи розпускатиме ВР, якщо встигне, кандидат у Президенти відповів: “Будемо думати, так. Але ви ж розумієте, що нам це вигідно”.

Разом з тим, Зеленський заявив, що не згоден, якщо парламент не ухвалюватиме “деякі закони”.

Читайте також: Зеленський заявив, що з Бойком та Медведчуком об'єднуватись не буде

Так, він зазначив, що якщо внесе до ВР законопроект про зняття недоторканності з депутатів, Президента, суддів, але народні обранці не проголосують за документ, то робитиме “таке звернення, після якого всі ці депутати побачать зустрічі з їхніми виборцями”.

Як повідомлялося, у другий тур виборів Президента України вийшли шоумен Володимир Зеленський і діючий Президент Петро Порошенко. За офіційними результатами першого туру виборів Президента України, за Зеленського проголосували 30,24% виборців, за Порошенка - 15,95%. Другий тур відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-