Зеленський заявив, що з Бойком та Медведчуком об'єднуватись не буде

Зеленський заявив, що з Бойком та Медведчуком об'єднуватись не буде

Укрінформ
Володимир Зеленський, кандидат на виборах президента України 2019, не готовий до коаліції з колишніми "регіоналами" Юрієм Бойком та Віктором Медведчуком, а також із нинішнім президентом Петром Порошенком. 

Про це він заявив у інтерв'ю РБК-Україна.

На запитання, чи можна уявити ситуацію, що після парламентських виборів він створить коаліцію з екс-регіоналами Бойком і Медведчуком, Зеленський відповів - "ні".

Він також стверджує, що не має наміру об'єднуватися і з нинішнім президентом Петром Порошенком.

"Просто вони з'являться. Люди. Просто з'являться. Як і я з'явився. Просто з'являться люди. Я впевнений... Але я думаю, що вони підуть у Верховну Раду, і можливо він (Святослав Вакарчук - ред.) зможе там пояснити своїм людям, які його прихильники, що він - демократичні сили. Потім Гриценко ж піде? Гриценко піде, з Садовим вони підуть. Ось. І потім, я вам скажу, складний момент взагалі з кимось з них об'єднуватися. Я б хотів, щоб ми набрали більшість", - підкреслив Зеленський.

Читайте також: У Зеленського спростовують співпрацю з американськими лобістами

Як повідомлялося, у другий тур виборів Президента України вийшли шоумен Володимир Зеленський і діючий Президент Петро Порошенко. За офіційними результатами першого туру виборів Президента України, за Зеленського проголосували 30,24% виборців, за Порошенка - 15,95%. Другий тур відбудеться 21 квітня.

У Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об’єднання «За наступного Президента України Зеленського В.О.».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-