Активіста Овчаренка затримали повторно - ГО

Активіста Овчаренка затримали повторно - ГО "Відсіч"

Укрінформ
Активіста "Відсічі" Леоніда Овчаренка знову затримали за поширення інформації про кандидата в президенти Володимира Зеленського.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє ГО "Відсіч".

"Нашого активіста Леоніда Овчаренка знову затримала поліція за поширення інформації про Володимира Зеленського. Хоч на момент неправомірного затримання він навіть нічого не поширював, хоч наша поліграфія й була вже визнана в суді НЕ агітаційною, хоч згідно з 34 ст. Конституції ми маємо право вільно поширювати інформацію!", - йдеться у повідомленні.

В організації повідомили, що затриманий активіст перебуває у райвідділі за адресою: просп. Перемоги, 109.

Як повідомляв Укрінформ, 10 квітня Шевченківський суд міста Києва закрив обидва адміністративні провадження проти активіста громадського об'єднання "Відсіч" Леоніда Овчаренка.

Читайте також: Активіст Овчаренко поскаржився ДБР на дії поліції

Активіста Овчаренка 7 квітня, коли ще була заборонена передвиборча агітація, на Майдані Незалежності затримали правоохоронці "за незаконну агітацію" проти кандидата в президенти Володимира Зеленського та "непокору поліції". За словами активіста, він не роздавав листівки, їх мали забрати інші активісти, які в подальшому поширювали б їх після офіційного оголошення про проведення другого туру виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-