Порошенко: Повернення Крючкова – це передвиборчі технології штабу Зеленського

Порошенко: Повернення Крючкова – це передвиборчі технології штабу Зеленського

Укрінформ
Повернення до України колишнього народного депутата Дмитра Крючкова не має нічого спільного з боротьбою з корупцією.

Про це Президент заявив в ефірі програми "Свобода слова", відповідаючи на запитання щодо екстрадиції з ФРН Крючкова, якого підозрюють у розкраданні грошей обленерго, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Три роки пан Крючков ховався по всьому світу, починаючи від Криму і РФ, і закінчуючи Німеччиною, де він був затриманий. За декілька тижнів до виборів він іде і здається німецькій владі. За два тижні до виборів він пише заяву, що готовий добровільно повернутись в Україну і дати свідчення, і дає інтерв’ю журналістам… Нічого спільного з боротьбою з корупцією ці процеси не мають… це передвиборчі технології штабу мого опонента і його патрона пана Коломойського", - заявив Порошенко.

Він також спрогнозував, що "завтра пана Крючкова поведуть до суду, післязавтра він опиниться на волі, а в четвер він буде на каналі “1+1” на території пана Зеленського для того, щоб відіграти свою роль у виборчому процесі".

Читайте також: Порошенко закликав Данилюка вийти зі штабу Зеленського через конфлікт інтересів

Разом з тим глава держави пообіцяв визнати свою неправоту в разі, якщо такий сценарій не реалізується.

Відповідаючи на запитання щодо причетності партнера Ігоря Кононенка до обвинувачень в аферах у сфері енергетики, Порошенко зазначив, що правоохоронні органи мають все об’єктивно і неупереджено розслідувати.

"Щодо Кононенка… Має одразу після виборів йти до слідчих органів і відповідати на ті запитання, які в них виникнуть. Якщо він буде винний, він має нести за це відповідальність", - підсумував Порошенко.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-