Порошенко прокоментував високий рейтинг Зеленського

Порошенко прокоментував високий рейтинг Зеленського

Укрінформ
Високий результат на президентських виборах в Україні шоумена Володимира Зеленського не є унікальним явищем у європейському контексті.

Про це Президент України Петро Порошенко заявив у Берліні під час спільного з канцлером ФРН Ангелою Меркель брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів про те, чому "абсолютний новачок і комік" зміг перемогти у першому турі президентських виборів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є два переможці - кандидати, які пройшли у другий тур, це є в тому числі і Петро Порошенко. На моє переконання, це вибір українського народу, який треба шанувати. Те, що у нас - як би це назвати - "несистемні політики" сьогодні отримують певні результати, думаю, що це сьогодні приклад і деяких європейських країн і не є чимось особливим", - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що за голоси виборців потрібно боротись. За словами Порошенка, його виборчий штаб нині саме цим займається - щоб відбулися дебати, щоб українці не купували "кота в мішку", а робили свідомий вибір, підтримали реального, а не віртуального кандидата.

Як повідомлялося, кандидат у президенти України Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з іншим кандидатом на посаду глави держави Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні “Олімпійський”.

Порошенко погодився на проведення дебатів на стадіоні, проте наголосив, що згідно з законом про вибори Президента дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах.

Читайте також: Порошенко про "телефонні дебати" з Зеленським: Українці самі все бачили

Державне підприємство "НСК "Олімпійський" уже отримало запити від уповноважених представників кандидатів на пост Президента України Володимира Зеленського та Петра Порошенка щодо проведення дебатів. Зокрема, від представника Порошенка надійшов запит щодо проведення дебатів 14 та 19 квітня, а від представника Зеленського - на 19 квітня 2019 року.

10 квітня на брифінгу речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що Порошенко запросив Зеленського взяти участь у дебатах на стадіоні НСК "Олімпійський" 14 квітня о 14:14.

Проте штаб Зеленського заявив, що їхній кандидат згоден на дебати лише 19 квітня на НСК "Олімпійський"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-