Порошенко про

Порошенко про "телефонні дебати" з Зеленським: Українці самі все бачили

Укрінформ
Президент Петро Порошенко впевнений, що всі, хто слухав його телефонну розмову з шоуменом Володимиром Зеленським в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі 1+1, зробили свої висновки і дали відповідну оцінку.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів у Берліні під час спільного брифінгу з Канцлером Німеччини Ангелою Меркель щодо того, чи зможе Зеленський вести серйозні міжнародні перемовини, зважаючи на "телефонне спілкування" з президентом в ефірі програми, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ви дійсно вважаєте, що я маю це коментувати? Я впевнений в тому, що ті, хто дивився ту передачу, самі все бачили і самі здатні зробити висновки . Я думаю, що вони зробили і дали відповідну оцінку", - сказав Порошенко.

Читайте також: Порошенко у Берліні: Спільними силами нам вдасться повернути Крим

Як повідомлялося, президент з'явився у студії програми "Право на владу" 11 квітня і запросив "прямо зараз" на дебати кандидата на пост президента Володимира Зеленського. Однак шоумен телефоном відповів, що перебуває у Парижі, а також укотре відмовився від теледебатів на "Суспільному" і поклав слухавку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-