В РНБО не отримували інформації про фінансування Росією кампанії Зеленського

В РНБО не отримували інформації про фінансування Росією кампанії Зеленського

Укрінформ
До апарату Ради національної безпеки і оборони не надходив лист Центру “Миротворець” щодо причетності спецслужб РФ до безпосередньої участі у фінансуванні передвиборчої кампанії кандидата в Президенти України Володимира Зеленського.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в РНБО станом на 12.00 8 квітня.

“Ні через “Укрпошту”, ні через фельд'єгерську пошту станом на зараз ми не отримували ніяких листів від Центру “Миротворець”, - заявив представник апарату РНБО.

У разі надходження листа, копію якого Центр “Миротворець” оприлюднив 7 квітня на своїй інтернет-сторінці, в Радбезі пообіцяли повідомити Укрінформу.

Як повідомлялося, 7 квітня 2019 року Центр “Миротворець” розмістив копію звернення до РНБО, СБУ та Верховної Ради України, в якій вказується про начебто фінансування передвиборчої кампанії кандидата в Президенти Володимира Зеленського та втручання країни-агресора у виборчий процес в Україні.

Читайте також: НАТО, мова, віра: Кириленко помітив у Зеленського риторику екс-регіоналів

Зокрема, в документі зазначається, що: 25 лютого 2019 року Центром „Миротворець“ отримані "відомості про те, що спецслужби російського агресора та створені ним терористичні організації беруть безпосередню участь у фінансуванні передвиборчої кампанії кандидата в Президенти України Володимира Зеленського”.

У листі Центр “Миротворець” закликає керівництво державних структур вжити невідкладні заходи, “враховуючи, що зазначені дії російських спецслужб несуть загрозу Національній безпеці України”.

Водночас в оприлюдненому листі не зазначено ні дату, ні вихідний номер документу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-