НАТО, мова, віра: Кириленко помітив у Зеленського риторику екс-регіоналів

НАТО, мова, віра: Кириленко помітив у Зеленського риторику екс-регіоналів

Укрінформ
Кандидат у Президенти шоумен Володимир Зеленський у питаннях євроатлантичної інтеграції, мови й релігії послуговується риторикою Партії регіонів. Тож остаточну його позицію з цих питань слід з'ясувати під час дебатів.

Таку думку висловив у Twitter віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко.

"Ми це уже чули: "до НАТО тільки через референдум", "мову та віру треба винести за дужки", "деякі історичні постаті роз'єднують" і т. д. Це була постійна риторика Партії регіонів. Тепер це риторика кандидата Зеленського. Чи то його штабу? Усі ці питання і слід з'ясувати на дебатах", - зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні в інтерв'ю телеканалу "Україна" Зеленський заявив, що підтримує курс України до НАТО, однак сам вступ до Альянсу має відбутися "через референдум".

7 квітня Президент Петро Порошенко запросив Зеленського на дебати на НСК "Олімпійський" 14 квітня.

Читайте також: Це не 95-квартал: між Геращенко і Купрієм стався конфлікт у Раді

Зі свого боку, 8 квітня Зеленський заявив, що прийде на дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня, а не 14 квітня, як його запросив Порошенко.

Раніше голова НСТУ Зураб Аласанія повідомив, що дебати кандидатів у Президенти на НСК "Олімпійський" і теледебати в ефірі Суспільного мовника відбуватимуться окремо одне від одного. За словами Аласанії, теледебати 19 квітня обов'язково відбудуться на Суспільному.

7 квітня Центральна виборча комісія оголосила про другий тур виборів Президента України. На чергових виборах Президента України до другого туру виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-