Це не 95-квартал: між Геращенко і Купрієм стався конфлікт у Раді

Це не 95-квартал: між Геращенко і Купрієм стався конфлікт у Раді

Укрінформ
Під час засідання Погоджувальної ради ВР стався конфлікт між першим заступником Голови ВР Іриною Геращенко та народним депутатом Віталієм Купрієм.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На початку перший віце-спікер пояснила, що Голова ВР Андрій Парубій доручив їй провести засідання Погоджувальної ради, оскільки сам він перебуває у Катарі, де бере участь у роботі 140-ї Асамблеї Міжпарламентського союзу.

Коли Геращенко почала озвучувати план роботи парламенту на поточний пленарний тиждень, Купрій почав перебивати її, вимагаючи надати йому слово. Зокрема, він заявляв, що Президент Петро Порошенко нібито «сфальшовує результати виборів».

Варто зазначити, що під час сварки мікрофони народних депутатів періодично виключались.

Читайте також: БПП вимагає розслідувати затримання агітатора проти Зеленського

Зрештою, після з’ясування стосунків Геращенко зауважила: «Я попрошу не порушувати зараз… Шановні колеги, зараз не "95-й квартал", а Верховна Рада України».

Вона також попросила Купрія «сісти на місце». Водночас Геращенко наголосила, що виборці очікують від політиків дотримання європейських принципів.

«Я думаю, що всі виборці сьогодні очікують від політиків - і тих, які представлені сьогодні в парламенті, і тих, які називають себе новими обличчями, - насправді європейських принципів. Мені дуже шкода, що команда, яка претендує сьогодні на новизну в українській політиці, починає з хаосу, скандалу тощо", - зауважила Геращенко.

Після цього робота Погоджувальної ради продовжилася у звичному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-