Зеленський обіцяє обійтися без

Зеленський обіцяє обійтися без "кумівства", але не каже, кому роздасть портфелі

Укрінформ
Кандидат на посаду Президента Володимир Зеленський запевняє, що не допустить «кумівства» під час призначення на державні пости у разі його обрання главою держави, але досі так і не назвав конкретні прізвища.
Про це йдеться у спецрепортажі програми «Схеми: корупція в деталях» (спільний проект Радіо Свобода та телеканалу «UA:Перший») – «Вперед, на Банкову!».

«Не переймайтеся. Кумівства у нас не буде», – наголосив Зеленський у відповідь на запитання, між ким він в разі перемоги на виборах розподілить державні посади, що знаходяться у сфері впливу Президента.

Читайте також: Порошенко сподівається, що Зеленський все ж візьме участь у дебатах на "Олімпійському"

​Видання також повідомляє, що під час цієї розмови зі знімальною групою «Схем», яка відбулася після концерту Зеленського у місті Бровари під Києвом, охоронці кандидата силоміць відтіснили оператора Радіо Свобода від журналіста на кілька десятків метрів за лаштунки. Відтак, цей фрагмент інтерв’ю з кандидатом на пост Президента вдалося записати лише на аудіо.

Попри неодноразові запитання журналістів, Зеленський поки так і не представив можливих кандидатів на ключові посади у разі його обрання Президентом, пообіцявши їх оголосити «до кінця другого туру».

Водночас його радник, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк раніше наголосив, що у разі перемоги на виборах Зеленський буде формувати «найбільш потужну команду» і «буде слухати її та співпрацювати з нею».

Як повідомлялося, за результатами опрацювання ЦВК 100% протоколів, Зеленський у першому турі виборів Президента України набрав 30,24% та виходить у другий тур голосування разом з чинним Президентом Петром Порошенком, у якого 15,95% голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-