Порошенко сподівається, що Зеленський все ж візьме участь у дебатах на

Порошенко сподівається, що Зеленський все ж візьме участь у дебатах на "Олімпійському"

Укрінформ
Кандидат у Президенти Петро Порошенко сподівається, що його опонент Володимир Зеленський візьме участь у дебатах на НСК "Олімпійський".

Про це він сказав під час брифінгу після здачі аналізів у медпункті стадіону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Незважаючи на дивну форму подання — запросили на стадіон "Олімпійський", я сьогодні на стадіоні. Я так розумію, Володимира Олександровича не було - "я прийшов — тебе нема", але я твердо переконаний, що він набереться мужності, доїде сюди — і дебати відбудуться, тим більше, що це вимога українського закону", - сказав Порошенко.

Він додав, що дуже задоволений тим, що Володимир Зеленський нарешті прийняв пропозицію про проведення дебатів.

"Це абсолютно необхідно, бо це не шоу, це не вистава, це право українських громадян отримати повну і всебічну інформацію про програми, плани кандидатів. Для того, щоб мати можливість задати питання і отримати відповідь, для того, щоб визначити майбутнє держави на роки, а можливо і на десятиліття вперед", - додав Порошенко.

Водночас він зізнався, що не очікував побачити у холі НСК понад 200 телекамер. Але така значна присутність ЗМІ, за його словами, є свідченням високого інтересу суспільства до процесу дебатів і їхньої важливості.

Читайте також: Президент здав аналізи, перші результати обіцяють за хвилини

Як повідомлялося, кандидат у президенти Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський". Він також наполягав, що кандидати обов’язково мають пройти медичну експертизу "і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів".

Чинний Президент і кандидат на посаду глави держави Петро Порошенко закликав шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського у межах підготовки до дебатів пройти у п’ятницю, 5 квітня, медичну експертизу в медпункті стадіону "Олімпійський".

Шоумен Володимир Зеленський зранку 5 квітня здав аналізи у клініці "Євролаб" у Солом'янському районі столиці.

ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, що відбулися 31 березня. За цими даними, Володимир Зеленський набирає 30,24%, Петро Порошенко — 15,95% голосів виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-