Геращенко визнала, що новина про російські права на ролик Зеленського була фейком

Геращенко визнала, що новина про російські права на ролик Зеленського була фейком

Оновлено
Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що інформація про російську фірму, яка має корпоративні права на відеоролик кандидата в президенти Володимира Зеленського про дебати є фейком і видалила свій попередній пост про це.

"До фейків і аферистів ставлюся негативно. Тому фейки видаляю і визнаю, якщо був фейк. Буду рада, якщо цього золотого правила дотримуватимуться і опоненти ", - написала Геращенко.

Вона додала, що має на увазі "дорогий і пафосний ролик Зе про стадіон".

"Його знімали місцеві продакшн, як з’ясувалося, а РФ - компашки просто відразу радісно його залили собі і позначили свого фаворита на українських виборах", - пояснила Геращенко.

Раніше Геращенко на сторінці у Facebook опублікувала інформацію про те, що російська фірма має корпоративні права на відеоролик кандидата в президенти Володимира Зеленського про дебати.

“Ще президентом не став, а вже передав корпоративні права на себе Росії. Kedoo_Entertainment_Russia. - фірмочка, яка має корпоративні права про ролік на НАШОМУ стадіоні”, - писала раніше Геращенко. До допису вона також додавала відповідний скріншот.

Як повідомляв Укрінформ, кандидат у президенти Володимир Зеленський, який став лідером першого туру виборів із результатом 30,24%, 3 квітня покликав Петра Порошенка, який набрав 15,95%, на дебати перед другим туром. Зеленський заявив, що дебати мають відбутися на стадіоні НСК «Олімпійський» у присутності всіх охочих журналістів і каналів.

У зверненні у відповідь чинний глава держави нагадав, що згідно з законом про вибори Президента дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, але погодився на проведення дебатів на НСК «Олімпійський».

Читайте також: Порошенко відповів на виклик Зеленського

Як встановлює стаття 62 Закону про вибори Президента, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин.

Теледебати транслюються на Першому Національному каналі Національної телекомпанії України та Першому каналі Національної радіокомпанії України, а також можуть безкоштовно транслюватися іншими каналами мовлення. Кандидати на посаду Президента України беруть участь у теледебатах особисто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-