Порошенко відповів на виклик Зеленського

Порошенко відповів на виклик Зеленського

Відео
Укрінформ
Петро Порошенко виступив зі зверненням до кандидата в президенти України Володимира Зеленського з приводу його запрошення до дебатів на НСК "Олімпійський".

Відеозвернення було оприлюднене на сторінці Петра Порошенка у мережі Facebook.

"Виборча кампанія - це подія, яка визначає майбутнє країни і нації на роки і десятиліття", - зауважив голова держави.

Він також наголосив, що дебати не є шоу, яке відбувається на стадіоні.

"Дебати - це серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, про цінності, про історичний вектор, про пріоритети".

"Правила дебатів прописані в законі про вибори Президента, почитайте, будь ласка. Вони можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила", - наголосив Президент.

"Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу", - завершив Порошенко своє звернення.

Читайте також: "Даю вам 24 години": Зеленський покликав Порошенка на дебати

Як повідомляв Укрінформ, кандидат у президенти Володимир Зеленський покликав Петра Порошенка на дебати перед другим туром президентських виборів і дав йому 24 години на рішення. Зеленський наголосив, що дебати мають відбутися на стадіоні «Олімпійський», у присутності усіх охочих журналістів і каналів. На Facebook-сторінці ЗеКоманди також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського.

Як встановлює стаття 62 Закону про вибори Президента, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин.

Теледебати транслюються на Першому Національному каналі Національної телекомпанії України та Першому каналі Національної радіокомпанії України, а також можуть безкоштовно транслюватися іншими каналами мовлення. Кандидати на посаду Президента України беруть участь у теледебатах особисто. У разі відмови одного з кандидатів на посаду Президента України взяти участь у теледебатах або неможливості його участі в них виділений для теледебатів час надається іншому кандидату на посаду Президента України для проведення передвиборної агітації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-