Під ЦВК у

Під ЦВК у "приймальнях" депутатів розмістились представники харківської Poton

Укрінформ
На площі перед Центральною виборчою комісією в Києві встановлено три намети, на двох з них вказано, що це приймальня народного депутата.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Водночас, жодного народного депутата наразі в наметах немає. Натомість там знаходяться молодики спортивної статури, які не змогли назвати, у "приймальні" якого депутата вони знаходяться. Молоді хлопці відмовилися назвати свої імена.

Один з молодиків у зеленому жилеті з логотипом "Poton" представився так: "Я начальник Харкова".

Молодики також зазначили, що стоятимуть на площі "стільки, скільки потрібно. До кінця".

Читайте також: У соцмережах пропонують “постояти під виборчою комісією” - за гроші

Поліція діалогу у розмові з кореспондентом Укрінформу зауважила, що наразі всі присутні на площі поводять себе спокійно.

На площі наразі понад сто молодиків. Вони не мають доступу до центральної частини площі навпроти входу до ЦВК. Ця частина огороджена металевим парканом, тут стоять правоохоронці.

За даними Оpendatabot, громадська організація "Всеукраїнська організація Потон" зареєстрована у Харкові.

Як повідомляв Укрінформ, раніше народний депутат від фракції «Батьківщина» Альона Шкрум пояснила, що в наметах на площі перед ЦВК розміщуватимуться приймальні народних депутатів – в одному її, а в іншому – Олексія Рябчина, також парламентарія від «Батьківщини».

Крім того, за її словами, частина людей, які наразі перебувають біля ЦВК, прийшли на мітинг, заявку на який подавали народний депутат від "Батьківщини" Ігор Луценко та громадська організація прихильників партії.

31 березня в Україні проходять вибори Президента. У бюлетені внесено 39 кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-