Вибори Президента: штаби кандидатів оприлюднили графік на 31 березня та 1 квітня

Вибори Президента: штаби кандидатів оприлюднили графік на 31 березня та 1 квітня

Укрінформ
Штаби кандидатів у Президенти України оприлюднили графік роботи у день голосування 31 березня та 1 квітня.

Так, штаб Петра Порошенка працюватиме у неділю з 12.00 за адресою м.Київ, вул. Лаврська, 10-12, “Мистецький Арсенал”.

Для журналістів та спостерігачів анонсують прямі трансляції з регіональних штабів та брифінги протягом дня. Результати паралельного підрахунку голосів у штабі обіцяють оприлюднити 1 квітня о 08.00.

Штаб Володимира Зеленського працюватиме у Конгресно-виставковому центрі “Парковий” (відомий також як “вертолітний майданчик Януковича”) за адресою Паркова дорога, 16-а. Заплановано прес-конференції з 10.00.

Прес-центр Юлії Тимошенко працюватиме за адресою: м. Київ, вул. Десятинна, 12 і розпочне роботу з прес-конференції о 12.00 про хід голосування.

Брифінги в прес-центрі триватимуть до 01.00 1 квітня, коли будуть оприлюднені попередні результати паралельного підрахунку голосів. Остаточні результати власного паралельного підрахунку голосів у прес-центрі анонсують на 09.00 1 квітня.

Штаб Анатолія Гриценка розташований за адресою вул. Іллінська, 22. Прес-центр у штабі почне свою роботу о 18 годині.

Штаб Юрія Бойка розпочне роботу о 13.00 31 березня. Заплановано прес-конференції народних депутатів та включення з регіонів. Штаб знаходиться за адресою: вул.В.Васильківська, 62-64.

Також 31 березня розпочне роботу зведений інформаційний центр МВС — з 9.30. Заплановані оперативні брифінги, коментарі керівництва МВС, Нацполіції, ДСНС, Державної прикордонної служби.

Читайте також: ЦВК закликає кандидатів у президенти не порушувати закон в “день тиші”

Як повідомлялося, у неділю, 31 березня, в Україні пройдуть вибори Президента. Всього до виборчого бюлетеня включено прізвища 39 кандидатів у Президенти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-