Тимошенко запевняє, що у разі її програшу Майдану не буде

Тимошенко запевняє, що у разі її програшу Майдану не буде

Укрінформ
Кандидат у президенти України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що після виборів в Україні її політсила не буде ініціювати масових протестів чи акцій.

Про це вона зазначила у відповідь на запитання журналіста про можливість протестів, зініційованих її політсилою у випадку програшу на виборах в ток-шоу "Право на владу"  на телеканалі "1+1".

"Хочу зараз просто заспокоїти всіх, хто мене чує. Я знаю, що зараз агресивно нагнітається ситуація в країні: про якісь нові Майдани, повстання, силові протистояння... Я можу вам сказати - нічого подібного не буде", - підкреслила Тимошенко.

На запитання щодо її підтримки Бойка та Медведчука лідер "Батьківщини" заперечила будь-які зв'язки з цими політиками, а заяву Бойка про можливість співпрацювати - відвертою провокацією.

Як повідомляв Укрінформ народний депутат України, кандидат у Президенти Юрій Бойко минулого тижня зустрівся з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим у його резиденції в Горках. Участь у зустрічі взяли також голова політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук та голова правління російського газового монополіста - ВАТ "Газпром" Олексій Міллер.

Після початку агресії РФ проти України у 2014 році між країнами було припинене пряме авіасполучення.

Читайте також: Юрія Тимошенка виключили з фракції НФ через його балотування на виборах - Сюмар

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду глави держави - загалом було зареєстровано 44 кандидатів. Пізніше п’ятеро з них відмовилися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-