Ще один кандидат в президенти знявся на користь Гриценка

Ще один кандидат в президенти знявся на користь Гриценка

Укрінформ
Лідер партії "Народний контроль", кандидат у Президенти України Дмитро Добродомов зняв свою кандидатуру з перегонів на користь іншого кандидата — Анатолія Гриценка, назвавши останнього “кандидатом від об'єднаних демократичних сил”.

Про це Добродомов заявив сьогодні під час брифінгу в ЦВК, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Відомо з усіх соціологічних опитувань, що у другому турі Анатолій Гриценко виграє у всіх. Я вважаю, що ми маємо сконцентрувати всі сили для того, щоб дійсно привести до головної посади в країні проукраїнську людину, яка здатна на ці зміни. А ми всебічно будемо у цьому допомагати”, - зазначив Добродомов.

Він також наголосив, що команда “Народного контролю” спільно з командою Гриценка докладе всіх зусиль, аби на жодному виборчому окрузі не сталося порушень виборчого законодавства.

Добродомов висловив переконання, що Гриценко вийде в другий тур президентських виборів та закликав інших кандидатів також “прийняти відповідальне рішення”.

“Серед тих кандидатів, хто не має зв'язків з олігархами, хто реально пропагує цінності, які повністю співпадають з тими, які записані в програмі “Народного контролю”, є саме Гриценко. Вважаю його сьогодні в статусі об'єднаного демократичного кандидата”, - заявив Добродомов.

Раніше кандидати в президенти Дмитро Гнап та Андрій Садовий зняли свої кандидатури на користь Анатолія Гриценка, Сергій Кривоніс — на користь Петра Порошенка. Народний депутат, кандидат в президенти України Євген Мураєв заявив про вихід з перегонів на користь кандидата від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула.

Читайте також: Ще один кандидат в президенти знявся на користь Гриценка

7 березня – останній день, коли кандидати в президенти можуть знятися з виборів Президента України. Усі, хто не подав відповідні заяви про відмову від балотування, офіційно залишатимуться кандидатами на пост президента, і їхні прізвища залишатимуться у виборчому бюлетені.

Вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

Фото: facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-