Міжнародні партнери України очікують проведення виборів без потрясінь - Кличко

Міжнародні партнери України очікують проведення виборів без потрясінь - Кличко

Укрінформ
Міжнародні партнери України сподіваються, що проведення президентських виборів у країні відбудуться без потрясінь.

Про це заявив журналістам мер Києва Віталій Кличко у кулуарах Мюнхенської безпекової конференції, повідомляє прес-служба КМДА.

"Наші міжнародні партнери сподіваються на стабільність в Україні, на те, що президентські вибори відбудуться без потрясінь і турбулентності. Адже від їх результатів залежатиме майбутній розвиток України протягом наступних п‘яти років", – зазначив Кличко.

Він також сказав, що на зустрічах усі політики зазначали, що Європа і Сполучені Штати зацікавлені в демократичній, економічно сильній Україні, зі стабільною політичною ситуацією.

"Зацікавлені в експорті стабільності в Україну, а не імпорті нестабільності з неї. І сьогодні не так важливе прізвище, хто переможе. Набагато важливіше – хто стане президентом, який захистить свободу України, гарантуватиме втілення реформ, курс України до Європи і НАТО", – підкреслив столичний мер.

Читайте також: Порошенко: Ми - не Росія, хто переможе на виборах - не знає ніхто

Мер Києва взяв участь у офіційному відкритті конференції, а також зустрівся з Європейським комісаром з питань європейської політики сусідства Йоганнесом Ханом, спецпредставником Держдепартаменту США з питань України Куртом Волкером, главою Християнсько-демократичної партії Німеччини Аннегрет Крамп-Карренбауер, головою фракції Християнсько-соціального союзу у німецькому Бундестазі Александром Добриндтом.

Кличко також зустрівся з головним виконавчим директором Світового банку Кристаліною Георгієвою та обговорив питання продовження співпраці у розвитку транспортної інфраструктури Києва, а також можливість інвестування в проекти державно-приватного партнерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-